За нас

 

Ние сме група майки обединени от мисията „Естествено родителство“. Всяка една от нас практикува в по – голяма или по – малка степен принципите на естествено отглеждане на децата си. Целта на сайта, нашата мисия и всички наши проекти са насочени към това да направим днешните и утрешните майките по – смели. Да те стимулираме да вярваш на собствените си инстинкти. Детето ти отлично знае от какво се нуждае, а от теб се иска единствено да се научиш да „говориш“ на езика на бебето си, за да бъде то щастливо и да расте спокойно. И ако това, което ще намериш тук, помогне дори само на една друга майка да започне да практикува естествено родителство, то значи усилията си заслужават.

Смятаме, че няма по-лесен и изпитан начин за родителство от този, който е най-близо до нашата природа. Заложените в нас инстинкти и усет са безценен пътеводител, който за съжаление в днешното забързано ежедневие често губим. Благодарни сме на тези, които са тръгнали и са ни повели по този път. Те са показали, че е възможно да послушаме вътрешния си глас и да отхвърлим много заблуди на съвременното предубедено общество по отношение на раждането и отглеждането на нашите деца.
Всички ние имаме опит – дали няколко месеца или дълги години няма значение, защото сме тук, за да споделим това, което знаем и лично сме преживели.

Всяка една от нас може да бъде полезна на много други майки. Обединявайки своите знания се превръщаме в незаменим източник за съвети и споделени истории, в които всеки бъдещ или настоящ родител може да открие себе си, да разреши проблемите и тревогите, които има.

Ние сме всички типове майки на едно място – с едно дете, с много деца, с работа на бюро, с творчески занимания, пътуващи, танцуващи, усмихнати, сърдити, недоспали, изнервени, щастливи, от всички възрасти, коренно различни сфери на професионално развитие и коренно различен начин на живот. Ние сме разнообразни и пъстри. Но сме преди всичко майки и желаем да съдействаме на всички заинтересовани бъдещи и настоящи родители с информация, лекции, демонстрации и консултации за едно пълноценно, живо и отговорно

 

 

Екип

Христина Лисник

“Преди 4 години започна най – хубавата част от живота ми – майчинството. Щастлива съм, защото правя това, което обичам”

Михаела Божанкова

“Искам да съм точно такава, каквато синът ми си мисли, че съм. Щастливка съм, че е избрал точно мен за своя майка. Въобще… майчинството е прекрасно!”

Християна Мутафчиева

“Майчинството е най-вдъхновяващият период в живота ми. Период на промяна на перспективата.”

Ренита Костадинова

“Когато бях малка се чудех, каква искам да стана. В момента, в който станах майка, разбрах, че винаги съм искала точно това.”

Марина Божкова

Смятах, че знам с какво се захващам, когато забременях. Никога не съм предполагала, че ще изпитам тази палитра от емоции, толкова силна и всеобхващаща. Аз съм по-добра и по-силна, аз съм майка.”

Кристина Захариева

“Да бъда майка е най-трудното и същевременно прекрасно приключение в живота ми. Не бих избрала друго! Синът ми ме учи как да бъда по-добра, по-търпелива и да обичам истински, с цялото си сърце!”

Цветелина Константинова

“Преди 4 години започна най – хубавата част от живота ми – майчинството. Щастлива съм, защото правя това, което обичам.”